خرید لوله اسپیرال ، یکی از مهمترین روشهای تولید لوله فولادی روش اسپیرال میباشد. لوله های تولید شده از این روش در دسته ی لولههای درزدار قرار دارد . اما درز جوش های این نوع لوله به صورت مارپیچ است . از طریق این روش میتوان لوله هایی با ضخامت متفاوت و قطرهای بالا تولید کرد.
سایز لوله های تولیدی
سایزهای تولیدی لوله اسپیرال از ۸ اینچ تا ۱۲۰ اینچ می باشد. این نوع لوله معمولا برای مصارف آب رسانی و گاز رسانی و پایل استفاده می شودکه با توجه به زمین های که از آن استفاده می کنند استانداردهای خاصی را دارند.
فرآیند تولید لوله اسپیرال
تولید لوله اسپیرال دو روش آنلاین یا تک مرحله ای و روش آفلاین یا دو مرحله ای را دارند. در روش تک مرحله ای بعد از آماده سازی ورق ها آنها را کاملا صاف می کنند تا بتوان راحت تر آنها را فرم داد . سپس بعد از فرآیند فرم دهی توسط دستگاه فرمینگ جوشکاری زیر پودری انجام می شود در انتها لوله ها با طول های ۱۲ متری یا ۶ متری برش داده می شوند و محصول کامل وارد مراحل انجام تست و تعمیرات می شود. کیفیت لوله های تولیدی از این روش متوسط می باشد . در روش دو مرحله ای به گونه ای است که در حین شکل دهی ورق نیز درزها را با GMAW جوشکاری میکنند . مابقی مراحل مانند روش تک مرحلهای است .
انتقال و دسترسی به مواد اولیه این محصول را نسبت به لولههای مشابه بسیار آسانتر نموده است . برای همین موضوع تولید آن راحت تر و مقرون به صرفه تر میباشد.
تفاوت در دو روش تولید
۱- سرعت تولید روش آفلاین بیشتر از روش آنلاین میباشد
۲-کیفیت درز جوش های روش آفلاین بسیار بالاتر از روش آنلاین است.
پس از تولید لوله ها در سایزها و ضخامت های مختلف سطح داخل و خارج آنها را با موادی چون بیتوسیل، بیتومن، اپوکسی مایع و پلی اتیلن سه لایه پوشش دهی می کنند . این کار باعث مقاومت در برابر خوردگی می شود . در نهایت بتوان آنها را در شبکه های مختلف مورد استفاده قرار داد.
خرید و فروش لوله اسپیرال
خرید و فروش لوله اسپیرال به صورت شاخه ۶ متری و ۱۲ متری و بر حسب وزن آن انجام میشود. کارخانه های متعددی تولید لوله اسپیرال را در داخل کشور انجام می دهند. قیمت لوله اسپیرال به ابعاد و برند تولید کننده و استاندارد آن بستگی دارد. قیمت لوله اسپیرال نزدیک به قیمت لوله درز مستقیم و در مقایسه با لوله مانیسمان ارزانتر میباشد.
تفاوت لوله اسپیرال و لوله درز مستقیم
لولههای درز مستقیم از ورق فولادی تولید میشوند. با روش خاصی از نورد این ورق ها حول محور طولشان خم می شنود . تا حالت دایره ای لوله بوجود بیاید. پس از این لبه های مماس شده ی ورق توسط یک روش جوشکاری مثل جوشکاری مقاومتی به هم متصل میشوند. به دلیل وجود درزی در محل اتصال و جوشکاری این لولهها که در جهت طول آن در سراسر لوله وجود دارد به لولههای درز مستقیم شناخته میشوند.
برای تولید لوله های اسپیرال هم از ورق فولادی با ضخامت مشخصی استفاده میشود. جنس ورق فولادی مورد استفاده برای تولید لوله اسپیرال ورق سیاه با استاندارد ST37 میباشد . در مرحله نورد با نوع خاصی چینش غلطکها ورق به صورت حلزونی (اسپیرال) میپیچد . شکل لوله به این ترتیب به وجود میآید. درز به وجود آمده روی لوله که حالت مارپیچی دارد توسط یک روش جوشکاری مثل جوشکاری زیر پودری به دقت جوشکاری میشود.
جوشکاری زیر پودری در لایه بیرونی و درونی لوله انجام میشود. معمولا برای جوشکاری زیر پودری از دستگاه های اتوماتیک استفاده می شود. در جوشکاری زیر پودری حوضچه مذاب و منطقه قوس الکتریکی تحت حفاظت یک سری پودر محافظ به نام فلاکس قرار دارند ، تا بهترین خواص استحکامی جوش و حداقل میزان اکسیداسیون در آن رخ دهد. محل اتصال لولههای اسپیرال توسط روش های غیر مخرب تست میشوند تا استانداردهای لازم را برآورده کند.
خرید لوله اسپیرال در تهران ، جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با مشاوران کارآزموده ی مجموعه ی مهندسی فولادکاران تهران تماس حاصل فرمایید.
ابعاد و کاربرد لوله اسپیرال
معمولا قطر بیرونی لولههای اسپیرال در بازه ۸ اینچ تا ۱۲۰ اینچ می باشد . ضخامت گوشت این لوله ها معمولا بین ۵/۵ میلی متر تا ۲۵/۴ میلیمتر می باشد. برای محاسبه قطر درونی لوله ها باید ۲ برابر ضخامت گوشت لوله بر حسب میلی متر را از ابعاد قطر خارجی آن بر حسب میلی متر کم کنیم.
همچنین لولههای اسپیرال به صورت شاخههای ۶ متری و ۱۲ متری برش میخورند و در دو حالت تست آب و صنعتی خرید و فروش میشوند. تست آب یکی از استانداردهایی است در لوله های درزدار باید برآورده شود تا لوله در کاربردهای انتقال سیالات مورد استفاده قرار گیرد. لوله اسپیرال صنعتی در کاربردهای با حساسیت کمتری مورد استفاده قرار میگیرند . لولههای اسپیرال در لولههای انتقال دهنده آب و گاز با دبی بالا مورد استفاده قرار میگیرند.
استانداردها
ASTM A252 – AWWA C200 – DIN 2460 – API 5L ، سهم عمده ای از مجموع حدود ۳۹۰۰۰ کیلومتر خط لوله صنعت نفت مختص به این لوله ها بوده است . این در حالی است که هیچگونه گزارشی مبنی بر حادثه که ناشی از کیفیت این لوله ها باشد گزارش نشده است .
در بخش آبرسانی با توجه به اینکه گزینه های دیگری همچون لوله های پلی اتیلن چدنی و کامپوزیتی وجود دارد . اما در پروژه هایی که در مناطق زلزله خیز هستند و یا فشارهای طولی بر لوله و اتصالات وارد می شود لوله های فولادی گزینه ی مناسب تری هستند . اما از آنجا که لوله های درز مستقیم محدودیت سایز دارند استفاده از لوله های اسپیرال گزینه مناسبی برای این بخش می باشند.
خرید لوله اسپیرال در تهران ، جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با مشاوران کارآزموده ی مجموعه ی مهندسی فولادکاران تهران تماس حاصل فرمایید.
گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk