تفاوت فولاد CK45 و MO40
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
خانه » مقالات آموزشی » کاربرد استیل در ماشین های کاغذسازی
ماشینهای کاغذسازی مدرن از یک توری بافته متحرک از جنس ورق استیل مشبک ۳۰۹ برای ایجاد یک برگ کاغذی پیوسته با الیاف مرطوب استفاده میکنند. دستگاه کاغذسازی دستگاهی صنعتی از جنس ورق استیل نسوز نظیر ورق استیل ۳۱۰ است که برای تهیه خمیر و تولید کاغذ در مقادیر زیاد با سرعت بالا استفاده میشود. در ادامه کاربرد استیل در ماشین های کاغذسازی را بررسی خواهیم کرد.
ماشینهای کاغذسازی مدرن بر اساس اصول ماشین فوردرنیه (Fourdrinier) هستند. از یک توری بافته متحرک از جنس ورق استیل مشبک 309 برای تولید یک برگ کاغذی پیوسته با الیاف مرطوب استفاده میکنند. سپس این الیاف در دستگاه خشک میشود تا یک شبکه کاغذی قوی تولید شود.
فرآیند اصلی امروزی نسخه صنعتی از فرآیند تاریخی تولید کاغذ دستی است که نمیتواند نیازهای جامعه مدرن در حال توسعه را برای مقادیر زیادی از بستر چاپ و نوشتن برآورده کند. اولین ماشین کاغذ مدرن از جنس انواع ورق استیل نسوز مانند ورق استیل ۳۱۰ توسط لویی نیکلاس رابرت در فرانسه در سال ۱۷۹۹ اختراع شد. سپس با کاربرد ورق استیل ۳۰۹، نسخه بهبودیافته آن توسط هنری و سیلی فوردرنیه در سال ۱۸۰۶ در بریتانیا به ثبت رسید.
ماشینهای کاغذ معمولا حداقل دارای پنج بخش عملیاتی مجزا هستند:
بخش شکلدهی، که معمولاً قسمت مرطوب نامیده میشود. یک توری سیمی چرخان پیوسته که با مکیدن کاغذ از سیستم تعلیق از طریق خلاء، آب را از کاغذ خارج میکند.
قسمت پرس، جایی که تار فیبر مرطوب بین رولهای بزرگی که تحت فشار زیاد بارگذاری گردیده عبور میکند تا حد امکان آب را فشرده میکند.
بخش خشک کردن، جایی که ورق فشرده تا حدی از اطراف عبور میکند. به صورت مارپیچ مجموعهای از سیلندرهای خشک کن با بخار گرم میشود. خشک کردن، محتوای آب را تا سطح حدود ۶ درصد حذف میکند. خشک کنهای مادون قرمز نیز برای تکمیل خشک کردن سیلندر در صورت نیاز استفاده میشود.
بخش سایز پرس، جایی که کاغذ نیمه خشک با یک لایه نازک از نشاسته و یا سایر مواد شیمیایی برای بهبود چندین ویژگی کاغذ، کاهش گرد و غبار و نفوذپذیری هوا، افزایش سفتی، استحکام ترکیدن و فشردهسازی دهانه کوتاه اعمال میشود.
بخش کلندر که از دو یا چند رول تشکیل شده است و در آن فشار روی کاغذ عبوری اعمال میشود. از کلندرها برای صاف و براق کردن سطح کاغذ استفاده میشود. همچنین ضخامت یکنواختتری به آن میدهد. فشار وارد شده بر روی تار توسط غلتکها تا پایان کاغذ اعمال میشود.
بخش قرقره، جایی که کاغذ خارج شده از دستگاه برای پردازش بیشتر روی قرقرههای جداگانه پیچیده میشود. یک قرقره معمولاً دارای قطر کافی برای ساخت دو یا چند مجموعه رول است.
قبل از اختراع کاغذسازی پیوسته، کاغذ را با هم زدن ظرفی از دوغاب خمیر و ریختن آن در الک پارچهای به نام قالب ورق میساختند. یا فرو بردن و بلند کردن قالب ورق از روی خمره، به صورت ورقههای جداگانه میساختند. در حالی که هنوز پارچه در روی قالب ورق بود، کاغذ مرطوب فشرده میگردید تا آب اضافی خارج شود. سپس ورق را از روی یک طناب یا میله چوبی آویزان میکردند تا در هوا خشک شود.
در سال ۱۷۹۹، لوئی نیکلاس رابرت در کشور فرانسه، حق اختراع یک دستگاه تولید کاغذ پیوسته را دریافت کرد. در آن زمان، رابرت برای سنت لژر دیدوت کار میکرد، که با او بر سر مالکیت اختراع دعوا کرد. دیدوت معتقد بود که انگلستان مکان بهتری برای توسعه ماشین است، اما به دلیل تلاطم انقلاب فرانسه، خودش نتوانست به آنجا برود.
بنابراین برادر شوهرش، جان گمبل انگلیسی مقیم پاریس را فرستاد. از طریق زنجیرهای از آشنایان، گمبل به برادران سیلی و هنری فوردرنیه (ایستگاه داران لندن) معرفی شد و آنها موافقت کردند که پروژه را تامین مالی کنند. گمبل در ۲۰ اکتبر ۱۸۰۱ حق امتیاز ۲۴۸۷ بریتانیا را دریافت کرد. ماشین فوردرنیه از یک نوار نقاله مشبک پارچه بافته شده مخصوص (معروف به سیم، همانطور که زمانی از برنز بافته میشد) در بخش شکل دهی استفاده میکرد.
بخش اصلی شکلدهی فوردرنیه از یک منطقه زهکشی افقی استفاده میکرد که به آن میز زهکشی میگویند. با کمک برایان دانکین، مکانیک ماهر و مبتکر، یک نسخه بهبود یافته از دستگاه رابرت اصلی در کارخانه کاغذ فروگمور، آپسلی و هرتفوردشایر، در سال ۱۸۰۳ نصب شد و پس از آن در سال ۱۸۰۴، یک دستگاه دیگر در کارخانه فوردرنیه نصب شد.
سوابق حاکی است که چارلز کینزی از نیوجرسی، قبلاً در سال ۱۸۰۷ یک دستگاه کاغذسازی با فرآیند پیوسته را به ثبت رسانده است. استرس مالی و فرصتهای بالقوه ایجاد گردیده توسط تحریم ۱۸۰۷ در نهایت کینزی و حامیانش را متقاعد نمود که تمرکز کارخانه را از کاغذ به پنبه تغییر دهند. موفقیتهای اولیه کینزی در تولید کاغذ به زودی نادیده گرفته و فراموش شد. روش مداوم تولید توسط دستگاه کاغذ بر توسعه نورد پیوسته آهن و بعداً فولاد و سایر فرآیندهای تولیدی مداوم تأثیر گذاشت.
گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://instagram.com/foladkaran.tehran?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk
آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
تسمه CK45 چیست؟ تسمه CK45 یکی از محصولات فولادی مهم و پرکاربرد است که به دلیل خواص مکانیکی برتر و
لوله مانیسمان رده 80 چیست؟ مانیسمان رده 80 یا لوله مانیسمان رده 80، یکی از انواع لولههای بدون درز (Seamless)
به شما قول میدهیم که ایمیل شما بصورت امانت پیش ما خواهد بود و آن را به هیچ شرکت تبلیغاتی نخواهیم داد.
لطفا برای دریافت آخرین مطالب ارزشمند فولادکاران، ایمیلتان را در کادر روبرو وارد کرده و دکمه ارسال را فشار دهید.
گروه صنعتی توسعه تجارت فولاد کاران از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است. همچنین این شرکت خدماتی چون برشکاری فولاد های آلیاژی با دستگاه های تمام اتوماتیک با پرسنل مجرب با بالاترین دقت و در سریعترین زمان ممکن و همچنین تابگیری انواع مقاطع فولادی اعم از ورق و میلگرد و چهار پهلو و … با دستگاه پرس قابل انجام میباشد.