تفاوت فولاد CK45 و MO40
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
خانه » مقالات آموزشی » ورق فرم دهی شده و انواع آن
ورق فرم دهی شده ؛ ورق های فلزی با روش های متفاوتی تولیدمیگردند. و در انواع اشکال و مصارف متفاوتی به کار می روند. یکی از مصارف ورق های فولادی تولید آن ها در اشکال متنوع می باشد. ورق های موج دار معمولا از جنس گالوانیزه می باشند. و ورق های فرم دهی شده در صنعت و ساختمان سازی کاربرد دارند. فرم دهی ورق فولادی، روش های متنوعی دارد و در اشکالی مانند سینوسی، ذوزنقه ای، طرح سفال، شادولاین و غیره در دسترس می باشد. شکل دهی ورق، با توجه به کاربردهای آن صورت می گیرد. هر ورق خصوصات مکانیکی و ظاهری متفاوت خود را دارد. در این مقاله ما قصد داریم شما را با فرم دهی ورق آشنا کنیم.
ورق های موج دار آهنی مستعد خوردگی هستند. و در مدت کوتاهی منسوخ می شوند. به همین دلیل امروزه ورق های موجدار گالوانیزه بسیار محبوب و رایج شده اند. اکثر ورق های گالوانیزه قابل رنگ آمیزی هستند؛ رنگ نه تنها جلوه زیباتری می بخشد، بلکه مقاومت در برابر خوردگی و آسیب های فیزیکی را نیز افزایش می دهد. مصرف کنندگان تمایل به رنگ آمیزی این ورق ها دارند تا جلوه بهتری به شیروانی یا خانه های خود ببخشند. این ورق ها دارای رنگ آمیزی کوره ای الکترواستاتیک حرفه ای اند و در رنگ های بسیار متنوعی عرضه می شوند.
ورق های فرم دهی شده از یک پوشش خاص از طریق فرآیند گالوانیزایسیون تولید می شود. این روکش ورق را در برابر زنگ زدگی و فرسایش مقاوم می سازد و از آن محافظت می کند. ورق ها به دلیل پوشش گالوانیزه، عمر بیشتری نسبت به ورق های موجود در بازار دارند و به همین دلیل صرفه اقتصادی دارند. این نوع ورق دارای استحکام و مقاومت خوبی است و به همین دلیل از این ورق در صنایع مختلف استفاده می کنند. نصب ورق فرم دهی شده بسیار راحت و آسان و قابل دسترس است. تنوع در طرح و رنگ ورق فرم دهی شده باعث می شود بتوان در نقاط متفاوت ساختمان استفاده کرد.
این محصولات کاربرد گسترده ای دارد. در ساخت سوله ها و ویلاها و لوازم خانگی و صنایع الکترنیکی، ساختمان سازی و خودرو سازی کاربرد دارد. این ورق ها در سقف های شیروانی مناسب هستند. ورق های فولادی انواع مختلفی دارد که می توان به انواع زیر اشاره کرد.
این ورق ها دارای ابعاد و ضخامت متفاوتی هستند. شکل ظاهری ورق ها و استحکام آن ها متفاوت است.
به ورق هایی که به شکل نمودار سینوس هستند، ورق های سینوسی می گویند. این گونه از ورق ها در ابعاد و رنگ های متنوعی تولید و به بازار عرضه می شوند و گزینه مناسبی برای سقف های شیروانی در مناطقی که بارندگی زیاد است، می باشند. ورق های سینوسی از رایج ترین و ابتدایی ترین ورق های گالوانیزه هستند و به دلیل طراحی کمانی مواج ورق ها، نام سینوسی را به خود گرفته اند. از این ورق ها برای جمع آوری آب برف و باران استفاده می شوkد. بعدها که استفاده از دستگاه های برش ورق موجدار رایج شد، امکان تولید و عرضه ورق های موجدار گالوانیزه در رنگ ها و عرض های مختلف ۱۰۰ و ۱۲۵ سانتی متر و طول آن ها طبق سفارش مشتری می باشد.
ورق طرح سفال در طرح های متنوعی در بازار موجود می باشد.
این ورق ها وزن سبکی داشته و گزینه مناسبی برای مناطق زلزله خیز می باشند زیرا به سبک شدن سازه کمک می کنند. از دیگر کاربردهای ورق طرح سفال، ساخت سقف ساختمان های ویلایی، آلاچیق ها، سردر ساختمان ها و غیره هستند.این ورق ها در ضخامت ها و ابعاد گوناگونی تولید و در بازار عرضه می شود. مهم ترین ویژگی های ورق طرح سفال مقاومت در برابر خوردگی و پوسیدگی است.
ورق های ذوزنقه ای از ورق های سینوسی تولید می شوند. با این تفاوت که به شکل ذوزنقه فرم میگیرند. ورق های ذوزنقه ای از ورق های فولادی با روکش روی، ورق های آلوزینک، ورق های پوشش داده شده یا ورق های آلومینیومی روکش شده تولید می شوند . ورق ذوزنقه ای، محصولاتی هستند که به دلیل تطبیق پذیری، کاربرد وسیعی در صنعت ساختمان پیدا می کنند و به عنوان پوشش سقف و نما برای کوچک ترین ساختمان ها (گاراژ، سایبان) و برای ساختمان های تولیدی بزرگ یا ساختمان های تجاری مناسب هستند.
از ورق های شادولاین برای ساندویچ پنل ها و ساخت سقف های شیروانی استفاده می شود. که به صورت موج تولید شده و ظاهر زیباتری دارد.
روش های متنوعی برای شکل و فرم دادن فرق ها وجود دارد. که می توان به ورش های زیر اشاره نمود.
برای خرید ورق فرم دهی لازم است به نکات زیر توجه نمایید.
ورق های گالوانیزه را می توان با استفاده از روش های مختلف مانند هیدرولیکی پنلی، هیدرولیکی با فشار زیاد، هیدرولیکی با فشار کم و هیدرولیکی بالشی به اشکال متفاوتی ایجاد کرد. انواع مختلف این محصولات شامل ورق های سینوسی، ذوزنقه ای، طرح سفال و شادولاین می باشند. عمده استفاده و کاربرد آن ها در ساخت سقف ساختمان ها برای مناطقی با آب و هوای برف و بارانی است. همچنین به دلیل پوشش گالوانیزه و رنگ آمیزی این ورق ها از مقاومت بالایی در برابر رطوبت، تابش نور خورشید، باد و طوفان و دیگر شرایط نامناسب محیطی دارند، به همین خاطر کاربرد گسترده ای دارند.
گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk
آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
تسمه CK45 چیست؟ تسمه CK45 یکی از محصولات فولادی مهم و پرکاربرد است که به دلیل خواص مکانیکی برتر و
لوله مانیسمان رده 80 چیست؟ مانیسمان رده 80 یا لوله مانیسمان رده 80، یکی از انواع لولههای بدون درز (Seamless)
به شما قول میدهیم که ایمیل شما بصورت امانت پیش ما خواهد بود و آن را به هیچ شرکت تبلیغاتی نخواهیم داد.
لطفا برای دریافت آخرین مطالب ارزشمند فولادکاران، ایمیلتان را در کادر روبرو وارد کرده و دکمه ارسال را فشار دهید.
گروه صنعتی توسعه تجارت فولاد کاران از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است. همچنین این شرکت خدماتی چون برشکاری فولاد های آلیاژی با دستگاه های تمام اتوماتیک با پرسنل مجرب با بالاترین دقت و در سریعترین زمان ممکن و همچنین تابگیری انواع مقاطع فولادی اعم از ورق و میلگرد و چهار پهلو و … با دستگاه پرس قابل انجام میباشد.