ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

آدرس

آزادگان غرب به شرق - بعد از پل اتوبان ساوه - خیابان صفا - کوچه شاهچراغي - پلاک ۶۱ - انبار فولاد کاران تهران

شماره تماس

09124723591 - 02191300177

ساعت کار

شنبه تا پنجشنبه: 9:00 - 17:30

مقالات آموزشی

میلگرد استیل 410

میلگرد استیل 410 یا فولاد ضد زنگ ۴۱۰ در استاندارد DIN آلمان با نام فولاد ۱٫۴۰۰۶ شناخته می‌شود . این نوع استیل از دسته فولادهای زنگ نزن یا به عبارتی استنلس استیل (Stainless steel) بوده که با مشخصه X12Cr13 در میان فولادها معروف می‌باشد. میلگرد استیل ۴۱۰ از مقاومت به خوردگی و سایش خوبی برخوردار است و به دلیل فرم‌پذیری مناسب در صنایع مختلف مانند ساخت قاشق و چنگال، صنایع بهداشتی، غذایی و … کاربر گسترده‌ای دارد.

میلگرد استیل 410

استیل ۴۱۰

استیل ۴۱۰ از نمونه های فولاد نسوز است. این فولاد با نام ۱٫۴۰۰۶ شناخته می شود. در صنعت ، نیاز به فولاد و قطعاتی می باشد که بتوانند در دمای بالا مقاوم بمانند به همین دلیل این فولاد ها تولید شد تا این نیاز بر طرف شود. این فولاد ها در برابر گاز ها ، عوامل جوی و حرارت بسیار مقاوم هستند.این نوع استیل از استنلس دارای همان مقدار کربن، سیلیسیوم مثل استیل ۴۲۰ است. 

همچنین استیل ۴۱۰ در برابر اکسید کربن ، بخار آب ، سایش ، پوسته ای شدن و دمای بالا قدرت بسیار بالایی دارند. از کاربرد این فولاد می توان به استفاده از آنها در مخازن تحت فشار و دمای بالا، ظروف حمل مواد شیمیایی و … اشاره کرد. تحمل بالای گرما و دما بوده و طبق تجربه های بدست آمده حتی دمای ۶۵۰ درجه را تحمل می کند. مقاومت بالا در برابر خوردگی ، تحمل دمای بالا بدون ذره ای تغییر از دیگر ویژگی های معروف این فولاد نسوز است.

یکی دیگر از مشخصات این فولاد نسوز، داشتن ترکیبات شیمیایی می باشد که این فولاد را در برابر گرما ، سایش ، اکسید کربن ، بخار آب ، پوسته ای شدن و … مقاوم کرده است. از این فولاد نسوز در لوله های تاسیسات دیگ های بخار و مبدل های حرارتی ، پره ی توربین های گازی و بخاری ، سوپاپ و … استفاده می شود.

میلگرد استیل 410 3 - میلگرد استیل 410

میلگرد استیل 410

استیل ۴۱۰ در میان فروشندگان با نام استیل بگیر ۴۱۰ شناخته می‌شود که این عبارت به این معناست که این آلیاژ دارای خواص مغناطیسی بوده و جذب آهنربا می‌شود. برای تشخیص استیل بگیر و نگیر از آهنربا استفاده می‌شود.

استیل ۴۱۰ در برابر گرما و حرارت بسیار مقاوم بوده و در دماهای بالای ۶۵۰ درجه مقاومت خوبی را از خود نشان می دهد. دمای آهنگری یا دمای فورجینگ میلگرد استیل ۴۱۰ در حدود ۱۱۰۰-۸۰۰ درجه سانتیگراد و دمای آنیل کاری آن چیزی بین ۷۵۰ الی ۸۰۰ درجه سانتیگراد می باشد. مقاومت به خوردگی، مقاومت در برابر سایش، مقاومت در برابر حرارت و گرما را می توان بخشی از ویژگی های این فولاد نسوز و ضد زنگ دانست.

میلگرد استیل 410

خواص مکانیکی گرید ۴۱۰

استیل گرید ۴۱۰ دارای سختی ۴۴۶ ویکرز و ۴۵ راکول است و مقاومت کششی این فولاد معادل ۱۵۲۵ مگاپاسکال می‌باشد. گفتنی است زمانی که دمای تمپر افزایش یابد استحکام و سختی این فولاد کم شده و انعطاف پذیری آن بالا می‌رود.

عملیات حرارتی

استیل ۴۱۰ از قابلیت سخت کاری توسط عملیات حرارتی کوئنچ تمپر برخوردار است و به چند صورت تحت عملیات حرارتی قرار می‌گیرد:

تنش زدایی

 به مدت ۱ تا ۲ ساعت در محدوده‌ی دمایی ۱۴۹-۴۲۷ حرارت دیده و سپس سرد کردن در هوا، تا به دمای محیط برسد.

بازپخت

 به مدت ۱ الی ۴ ساعت حرارت در بازه دمایی ۵۹۳-۷۶۰ درجه سانتی گراد و سرد کردن تا رسیدن به دمای محیط

آنیل

 این عملیات حرارتی شامل دو روش می‌باشد.

  1. در روش اول به صورت آهسته تا محدوده‌ی دمایی ۸۱۶ تا ۸۹۹ حرارت دهی می‌شود و در مرحله‌ی بعدی در کوره تا دمای ۵۹۳ درجه سانتی گراد فرایند سرد کردن انجام شده، سپس سرد کردن در هوا تا رسیدن به دمای محیط ادامه می‌یابد.
  2. حرارت تا بازه دمایی ۷۳۲-۷۸۸ درجه سانتی گراد و سپس خنک کردن در هوا تا رسیدن به دمای محیط

کوئنچ و تمپر

در اینجا تا بازه دمایی ۹۲۷-۱۰۱۰ درجه سانتی گراد حرارت دهی شده و در ادامه در هوا و یا کوئنچ در روغن فرایند سرد کردن انجام و باید تنش زدایی یا تمپر شود.

میلگرد استیل 410

جوشکاری میلگرد استیل 410

به دلیل ساختار مارتنزیتی استیل ۴۱۰، جوشکاری آن با محدودیت‌هایی رو به رو است. به همین منظور قبل از جوشکاری باید تا دمای ۲۶۰ درجه سانتی گراد برای جلوگیری از ترک سرد پیش گرم شود. همچنین پس از جوشکاری برای رسیدن به خواص دلخواه باید تحت عملیات حرارتی آنیل قرار گیرد. اگر پس از جوشکاری به عملیات کوئنچ تمپر احتیاج شد باید از الکترود ۴۱۰ استفاده شود. همچنین برای اتصال داکتیل و جلوگیری از تردی در ناحیه جوش، استفاده از الکترود ۳۰۹ توصیه می‌گردد.

مقاومت به خوردگی

میلگرد استیل ۴۱۰ از مقاومت خوبی در محیط‌های شیمیایی مانند وجود اسید مواد غذایی، سولفوریک اسید، نیتریک اسید و همچینین آب و هوا برخوردار است.

میلگرد استیل 410 6 - میلگرد استیل 410

کاربرد میلگرد استیل 410

از میلگرد استیل ۴۱۰ هنگامی که استحکام، چقرمگی، مقاومت به سایش و مقاومت به خوردگی به صورت همزمان نیاز باشد، استفاده می‌شود. این میلگرد استیل در صنایع حرارتی، غذایی، بهداشتی و همچنین ساخت قاشق و چنگال و چاقو کاربرد دارد.

از دیگر کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • استفاده از میلگرد استیل ۴۱۰ در لوله‌های تاسیسات دیگ های‌ بخار و مبدل های حرارتی
  • پره توربین های گازی و بخاری
  • ساخت پیچ و مهره پیچ گوشتی
  • صنایع کشاورزی

آنالیز میلگرد استیل 410

ترکیب شیمیایی آلیاژ میلگرد ۴۱۰ شامل متوسط %۰٫۱ کربن، %۱ سیلیسیوم، %۱٫۵ منگنز، %۰٫۰۴ فسفر، %۰٫۰۱۵ گوگرد، %۱۲٫۵ کروم و %۰٫۷۵ نیکل می‌باشد. همانطور که مشخص است در فولاد نسوز ۴۱۰ کروم دارای بیشترین مقدار و فسفر دارای کمترین مقدار می‌باشد.

میلگرد استیل 410 7 - میلگرد استیل 410

گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینه‌ی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورق‌های آلیاژی , ورق‌های روغنی و سیاه و گالوانیزه‌ی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran

فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948

لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6

پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk

آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran

مطالعه مطالب بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من