تفاوت فولاد CK45 و MO40
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
خانه » مقالات آموزشی » شرایط نگهداری میلگرد در انبار
شرایط نگهداری میلگرد در انبار ، یکی از محصولات فولادی که کاربرد زیادی در صنایع به ویژه صنعت ساختمان سازی دارد، میلگرد می باشد. میلگردها به دو دسته کلی ساده و آجدار تقسیم بندی می شوند و در دو نوع شاخه و کلاف به بازار عرضه می گردند.
به میلگردی که بدون آج باشد، میلگرد ساده می گویند. در مقابل به نوعی از فولاد تغییر شکل یافته با استحکام بالا که دارای برآمدگی هایی به نام آج در سطح خود میلگرد آجدار می گویند.به طور کلی از میلگرد ساده و میلگرد آجدار در بتن ریزی کف سازه ها، دیوارها و فونداسیون برای تقویت و افزایش مقاومت بتن بهره می برند.
میلگرد یکی از مصالح مهم در صنعت ساخت و ساز محسوب می شود. به طور قطع در صورتی که تغییری در قیمت این کالا ایجاد شود، صنایع مرتبط با آن نیز دچار تحول می شوند. امروزه میلگردها در تمام قسمت های یک ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.
این محصول را می توان فولادی دانست که برای جبران مقاومت کششی پایین بتن مورد استفاده قرار می گیرد. در موارد خاصی می توان از محصولاتی مانند ناودانی و قوطی پروفیل برای استحکام بتن در برابر نیروهای کششی استفاده کرد.
جوزف لوئیس در سال ۱۸۰۰ برای نخستین بار متوجه این مسئله شد که با اضافه کردن میلگردهای فولادی نازک به بتن، مقاومت بتن را تا حد زیادی افزایش می یابد. در نهایت نیز می توان سازه ای ساخت که در برابر نیروهای کششی و فشاری مقاومت بالایی داشته باشد.در آن سال ها شرکت های زیادی تصمیمی گرفتند که از میلگرد در سازه های خود استفاده کنند.
با وجود این، هنوز روش استانداردی برای تولید میلگرد وجود نداشت.به این ترتیب، میلگردها بدون استاندارد مشخصی تولید و در ساختمان ها استفاده می شدند. این موضوع ادامه داشت تا جایی که در سال ۱۸۷۸ اولین سیستم برای تولید استاندارد میلگرد ارائه شد.در سال ۱۹۰۰ محبوبیت این فرآیند افزایش یافت تا جایی که در ایالات متحده آمریکا، اکثر شرکت های ساخت و ساز، از میلگرد برای تقویت سازه های خود استفاده کردند.به تدریج و در طی سال های متمادی، فرآیند ساخت میلگردی که توسط تادئوس ارائه شده بود، کامل تر و در نهایت منجر به فرآیندی بهینه در جهت ساخت محصولی با کیفیت برای تقویت بتن شد.
میلگردها از استاندارهای مختلفی برخوردار هستند. در این قسمت به تمامی استاندارهای موجود برای میلگرد می پردازیم.
چند استاندارد مختلف برای تولید میلگرد وجود دارد . این استانداردها توسط سازمان های بین المللی تهیه و تایید گردیده است .
همان طور که می دانیم در پروژه های ساختمانی از انواع میلگردها استفاده های فراوانی می گردد که جهت جلوگیری از هرگونه خرابی این محصول باید با چگونگی دپو و انبار این محصول آشنا باشیم که در این مقاله قصد داریم به موضوع هر آنچه درباره نگهداری میلگرد در انبار باید بدانید بپردازیم . با ما همراه باشید .
در پروژه های ساختمانی کوچک از میلگرد به میزان مورد نیاز خریداری و در محلی نزدیک به پروژه تخلیه و استفاده می گردد اما در پروژه های بزرگ میلگرد زیادی خریداری می کنند و باید در محلی انبار گردد که در زمان مورد نیاز استفاده گردد که این انبار باید دارای خصوصیاتی بشرح ذیل باشد:
انبار میلگرد مکانی است جهت نگه داری میلگرد و نگه داری در این محل نیاز به رعایت نکاتی بسیار مهم را دارد که در صورتی که رعایت نگردد، این مقاطع فولادی دچار آسیب و در نتیجه ضرر می گردد اما رعایت اصول زیر می تواند باعث دوام این مقطع فولادی گردد.
اگر در انبار میلگرد، به تعدادی میلگرد زنگ زده برخورد کردید، ابتدا از سایر میلگـردهای سالم آنها را جدا کنید. سپس زنگ زدگی را رفع نمایید. برای تمیز کردن میلگـردها می توان از سندبلاست و یا فرچه های سیمی یا پلاستیکی و سمباده استفاده نمود. اما توجه داشته باشید استفاده از فرچه و سمباده ممکن است سبب خوردگی سطح میلگرد گردد.در صورتی که زنگ زدگی به حدی رسیده باشد که دچار تغییر فیزیکی شود دیگر قابل استفاده نیست.
بهتر است در نگهداری میلگـردها و انبار کردن آنها کمی بیشتر تلاش نماییم .همچنین اصول نگهداری را رعایت کنیم .تا از هزینه های اضافی جلوگیری نماییم. در این نوشتار سعی کردیم شرایط نگهداری میلگـرد را شرح دهیم امیدوارم این مطلب توانسته باشد به درستی به مفهوم این موضوع پرداخته باشد.
گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk
آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran
تفاوت فولاد CK45 و MO40 در صنعت ساخت و تولید، انتخاب فولاد مناسب برای قطعات و تجهیزات مختلف از اهمیت
تسمه CK45 چیست؟ تسمه CK45 یکی از محصولات فولادی مهم و پرکاربرد است که به دلیل خواص مکانیکی برتر و
لوله مانیسمان رده 80 چیست؟ مانیسمان رده 80 یا لوله مانیسمان رده 80، یکی از انواع لولههای بدون درز (Seamless)
به شما قول میدهیم که ایمیل شما بصورت امانت پیش ما خواهد بود و آن را به هیچ شرکت تبلیغاتی نخواهیم داد.
لطفا برای دریافت آخرین مطالب ارزشمند فولادکاران، ایمیلتان را در کادر روبرو وارد کرده و دکمه ارسال را فشار دهید.
گروه صنعتی توسعه تجارت فولاد کاران از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است. همچنین این شرکت خدماتی چون برشکاری فولاد های آلیاژی با دستگاه های تمام اتوماتیک با پرسنل مجرب با بالاترین دقت و در سریعترین زمان ممکن و همچنین تابگیری انواع مقاطع فولادی اعم از ورق و میلگرد و چهار پهلو و … با دستگاه پرس قابل انجام میباشد.