راهنمای جامع خرید نبشی

اگر می‌خواهید برای خرید نبشی مورد نظر خود اطلاعات و راهنمایی دریافت کنید، مقاله راهنمای جامع خرید نبشی را تا انتها مطالعه فرمایید . همانطور که در مقاله‌های پیشین برای شما شرح داده شد، نبشی‌ها انواع گوناگون و تنوع بسیار بالایی دارند. نخستین مرحله در خرید یک نبشی، انتخاب جنس آن است. در جریان باشید که مواد گوناگونی برای تولید و ساخت نبشی‌ها به کار می‌روند. و ما در هنگام خرید نبشی باید مطابق با کاربردی که از خرید آن نبشی مدنظرمان است، جنس آن را انتخاب کنیم.

راهنمای جامع خرید نبشی

شناخت نوع نبشی برای رفع نیاز

راهنمای جامع خرید نبشی ؛ در نظر بگیرید که بخواهید از یک نبشی با ضخامت نسبتا بالا برای ساخت یک قفسه ظریف آهنی استفاده کنید. یا آنکه بخواهید از یک نبشی پرسی در مکانی که نبشی بعنوان پشتیبان یک لوله سنگین وزن به کار رفته، استفاده کنید. طبیعی است که هر دو این موارد کاملا دور از ذهن هستند. چرا که جنس نبشی با استفاده‌هایی که از آنها مدنظر است، از زمین تا آسمان تفاوت دارد. اصطلاحا در اینگونه موارد باید بگوییم که هر نبشی‌ای را برای استفاده‌ خاصی ساخته اند.

راهنمای جامع خرید نبشی

توجه به نحوه ساخت نبشی 

راهنمای جامع خرید نبشی ؛ نکته دوم در انتخاب نبشی مورد نظر  شما، باید فابریک یا پرسی بودن آن باشد. اگر می‌خواهید به راحت‌ترین شیوه ممکن، نبشی پرسی را از نبشی فابریک تشخیص دهید، به نوع و شکل انحنای داخلی آن توجه کنید. معمولا نوع انحنای داخلی در نبشی فابریک، به طور کامل تیزعمود بر هم است اما بال‌های نبشی پرسی با انحنای بیشتری نسبت به یکدیگر زاویه 90 درجه را تشکیل می‌دهند. ضخامت بال‌های نبشی، یکی دیگر از روش های تشخیص نبشی فابریک و پرسی است؛ ضخامت بال نبشی پرسی در تمامی طول بال یکسان است ولی در نبشی فابریک میزان ضخامت به آرامی به سمت انتهای بال کم می‌گردد. فراموش نکنید که نبشی‌های پرسی عموما ضخامت کمی دارند اما نبشی‌های فابریک می‌توانند دامنه ضخامتی بزرگتری را پوشش ‌دهند. 

راهنمای جامع خرید نبشی

راهنمای جامع خرید نبشی ؛ وزن و ابعاد از فاکتورهای مهم انتخاب نبشی

وزن و ابعاد نبشی، یکی دیگر از فاکتورهای مهم در هنگام خرید نبشی است. همانطور که در مقاله‌های پیشین توضیح داده شد، می‌دانید که نبشی‌ها از حیث ابعاد به 2 دسته نبشی با بال مساوی و نبشی با بال نامساوی تقسیم می‌شوند و همانطور که مشخص است مهمترین تفاوت این دو نبشی اندازه بال‌های آنهاست. این را بدانید که آنچه در بازار به عنوان سایز نبشی معروف است در واقع همان اندازه بال نبشی است. یک اصل کلی در هنگام توجه به اندازه بال‌های نبشی آن است که هر قدر اندازه بال نبشی بیشتر باشد به تبع آن ضخامت نبشی نیز افزایش می‌یابد.

راهنمای جامع خرید نبشی

راهنمای جامع خرید نبشی ؛ اصطلاحات مرتبط با نبشی را بشناسید!

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد، شما در هنگام خرید نبشی از بازار باید با چند اصطلاح آشنا باشید؛ یکی از این اصطلاحات نبشی نرمال است. «نبشی‌های نرمال» در واقع از نظر طول به چند دسته تقسیم می‌شوند و چنانچه طول آنها بین شش تا دوازده متر باشد، می‌توان آنها را نبشی‌های نرمال به حساب آورد. «گوشت» یکی دیگر از اصطلاحاتی است که باید هنگام خرید نبشی با آن آشنا باشید. در واقع از ضخامت نبشی به عنوان «گوشت» یاد می کنند و طبیعی است هرچه این ضخامت بالاتر باشد، اصطلاحا نبشی گوشت بیشتری دارد.

راهنمای جامع خرید نبشی

نبشی سبک و سنگین از دیگر مواردی است که دانستن درباره آن به هنگام خرید نبشی دارای اهمیت است؛ آن دسته از نبشی‌هایی که ضخامت‌شان کمتر از سایز نرمال و استاندارد است را نبشی سبک و آن دسته از نبشی‌هایی که ضخامتی برابر یا بیشتر از یک نبشی نرمال دارند را نبشی سنگین می‌گویند. حالا با اصطلاح نبشی کوتاه و بلند آشنا شوید؛ برخی نبشی‌ها که طول آنها زیر 6 متر است، در زمره نبشی‌های کوتاه قرار می‌گیرند و چنانچه نبشی ۱۲ متر طول داشته باشد، به نبشی بلند اطلاق می‌شود.همچنین در برخی موارد که لازم است نبشی در اندازه‌های کوچک‌تر برش بخورد، به قطعات کوچک نبشی «لقمه» می‌گویند.

راهنمای جامع خرید نبشی 7 - راهنمای جامع خرید نبشی

نکاتی در مورد راهنمایی خرید نبشی

حالا چند راهنمایی کاربردی را در زمینه خرید نبشی برای شما مخاطبان گرامی بیان می‌کنیم. در نظر داشته باشید که نبشی پرسی با جنس St33، St37 و یا St44 بهترین گزینه برای انجام کارهای ساختمانی معمولی و نبشی با مقاومت بالا نظیر نبشی St52 بهترین گزینه برای کارهای صنعتی است.  نبشی آهن معمولی هم، انتخاب اول برای تولید قفسه‌های آهنین محسوب می‌شود. همچنین در جاهایی که امکان خوردگی بالاست، از نبشی استینلس استیل بهره می گیریم. البته یادمان باشد در سازه‌های دریایی که میزان کلر بالاست، نبشی استینلس نمی‌تواند انتخاب خوبی باشد. دلیل این موضوع آن است که یون کلر به شدت برای نبشی استینلس آسیب‌زاست.

راهنمای جامع خرید نبشی 8 - راهنمای جامع خرید نبشی

گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینه‌ی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورق‌های آلیاژی , ورق‌های روغنی و سیاه و گالوانیزه‌ی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk
آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran

مطالعه مطالب بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .