خرید و فروش لوله سیلندری ، لوله سیلندری محصولی از مقاطع (فولادی) پرکاربرد در صنایع می باشد. سطح مقطع آن دایرهای و توخالی است. بر اساس نوع کاربرد در اندازه، ضخامت و با مشخصات گوناگون ساخته میشود. در این مقاله میخوانیم لوله سیلندری چیست و چه کاربردهایی دارد ؟
لوله سیلندری
لوله سیلندری یکی از انواع مختلف لوله است که در ضخامتها بالا تولید میشود. این لوله به خاطر ویژگیهایی که دارد قادر به تحمل فشار بالا و مقاوم در برابر نشت است. سطح داخلی لوله سیلندری کاملاً صیقلی و براق و برای ساخت آن از آلیاژهای فولادی ST52 و ST37 استفاده میشود.معمولاً لوله سیلندری را به صورت مانیسمان (بدون درزجوش) تولید میکنند؛ اما در صورتی که بر اساس نوع کاربرد به تحمل فشار کم نیاز باشد، میتوان لولههای سیلندری دارای درز جوش را با قیمت پایینتر تولید کرد. دو استاندارد با دقت H8, H9 برای ساخت لوله سیلندری وجود دارد. لولههای ساختهشده با این دقت در جک سازی، پمپسازی آسانسور، لیفتراک، کامیونتها، کامیون و بالابرها استفاده میشود.
خرید و فروش لوله سیلندری ، جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با مشاوران کارآزموده ی مجموعه ی مهندسی فولادکاران تهران تماس حاصل فرمایید.
کاربرد های لوله سیلندری
به خاطر استحکام بالای این لوله، آن را در ساخت انواع لوله گاز و هیدرولیک سیلندر استفاده میکنند. از جمله موارد کاربرد آن به صورت زیر است:
- ساخت جک هیدرولیک صنعتی، پنوماتیک
- صنایع ساخت خودرو
- ساخت سیلندرهای خاص
- ساخت مخازن فشارقوی
دلایل استفاده از لوله سیلندری
جهت حمل روغن سیال، لوله سیلندری کارآمدتر است و هنگام عبور روغن هیدرولیک از داخل آن، نیروی فشاری در اطراف کل محیط لوله به صورت مساوی تقسیم میشود. از طرفی این لولهها برای بیشترین سطح مقطع به حداقل مواد نیاز دارند. به خاطر اینکه حداقل مساحت سطحی در معرض روغن را دارد، فشار کمی بر روغن داشته و باعث کاهش وزن میشود.
لولههای سیلندری کمترین اصطکاک را ایجاد میکنند. لولههای مربعی که در جک سازی استفاده میشوند، در داخل و گوشهها و درزهای موجود در آن رسوب و مواد معدنی ایجاد میشود، این رسوبات باعث ایجاد خوردگی، انسداد و پایین آمدن راندمان در طولانی مدت میشود. علاوه بر این لولههای دایرهای قابلیت خم شدن بیشتری نسبت به لولههای مربعی دارند. همچنین عایقکاری لولههای با مقطع دایره راحتتر بوده و به کمترین میزان مواد عایق نیاز دارد.از مزیتهای دیگر لوله سیلندری راحتی ساخت، نصب، راهاندازی و تعمیر آن است.
مشخصات لولههای سیلندری
ولههای سیلندری را معمولاً در ضخامتهای ۶۰ تا ۲۳۰ میلیمتر میسازند. اغلب قطر درونی این لولهها بین ۵۰ تا ۲۰۰ میلیمتر و برای محاسبه ضخامت آن اختلاف قطر داخل و خارجی اندازهگیری میشود. با افزایش ضخامت لوله سیلندری، بر کیفیت و مقاومت آن افزوده میشود. طول استاندارد لوله سیلندری ۶ تا ۸ متر بوده و میتوان آنها را برش داد.
خرید و فروش لوله سیلندری ، جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با مشاوران کارآزموده ی مجموعه ی مهندسی فولادکاران تهران تماس حاصل فرمایید.
انواع لوله سیلندری
انواع مختلف این لوله ها عبارتند از:
- لوله بادی صنایع سنگین
- لوله صنعتی
- میله های سیلندری
لوله بادی صنایع سنگین جهت امور سنگین تولید شده اند. پیستون ها و قطعات آن به صورتی طراحی شده اند که به راحتی قابلیت تعویض را داشته باشند. به لوله های بادی صنایع سنگین لوله های اقتصادی نیز می گویند. جنس آن ها از کروم سخت می باشد و مقاومت بسیار بالایی در برابر کارهای طولانی مدت دارند و بدون درز و شکاف و کاملا یکسره ساخته شده اند. میله های سیلندری در صنایع گوناگون قابل استفاده هستند و از جنس کروم بسیار مرغوب تهیه می شوند. لوله های سیلندری سنگ خورده که با اسم لوله های هیدرولیکی نیز معروف هستند و جنس این لوله ها، از لوله سنگ خورده می باشد که در درون قطر اصلی لوله گذاشته می شوند و تهیه آن ها با دقت بسیار بالایی صورت می گیرد.
در مورد ساخت این لوله ها باید بگوییم که این لوله ها بدون درز بوده و به شکل استوانه ای و دایره ای شکل ساخته می شوند که سطح کمتری داشته و در نتیجه اصطکاک کمتری را ایجاد می کنند و از جنس فولاد هستند. روش کار به این صورت است که قطعه ای از فولاد را سوراخ کرده و سپس عملیات کشش سرد را روی آن انجام می دهند. قابل ذکر است که فضای داخلی این لوله ها تو خالی می باشد و بسیار سبک بوده و برای انتقال مایعات مناسب می باشد. به علت وزن کم این لوله ها، از نظر اقتصادی نیز به صرفه هستند و کارایی بیشتری دارند.
مزیت های لوله سیلندری
لوله سیلندری دارای برخی ویژگی ها هستند که در ذیل بررسی می نماییم:
- جذب انرژی بهتر
- اصطکاک کم
- وزن سبک
- حمل و نقل آسان
- استحکام بالا
- خاصیت ضربه گیر بودن
طراحی لوله سیلندری به صورتی است که انرژی را بهتر و سریع تر جذب می کند و همین موضوع باعث می شود که امور هر چه سریع تر و با سرعت بیشتری صورت گیرد. به علت قطر کمی که این لوله ها دارند میزان اصطکاک در آن ها پایین می باشد که در صنعت مولفه بسیار مهمی می باشد. هم چنین لوله سیلندری به علت مواد به کار رفته در آن و کیفیت مطلوبی که دارد، کم وزن است. با توجه به این موضوع حمل و نقل این لوله ها به راحتی صورت میگیرد. همچنین هزینه و وقت زیادی نمی برد.
خرید و فروش لوله سیلندری ، جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با مشاوران کارآزموده ی مجموعه ی مهندسی فولادکاران تهران تماس حاصل فرمایید.
ویژگی های این محصول
جنس این لوله ها از فولاد یا کروم می باشد که هر دو بسیار مقاوم هستند. در نتیجه لوله سیلندری از استحکام و قدرت بسیار بالایی در برابر انواع فشارها بوده و در برابر شکستن، جوش دادن و فشار مقاومت بالایی دارند. ساختار این لوله ها به صورتی است که روغن به راحتی در داخل آن جریان می یابد و در دستگاه های هیدرولیکی نیز از این لوله ها استفاده می شود و در غلتک روغن نیز نگهداری می شوند.
خواص فیزیکی
لوله سیلندری به علت نوع طراحی خاص خود، توانایی ضربه گیری نیز دارد که این مسئله در زمینه ساختمان سازی اهمیت ویژه ای دارد. با این لوله ها می توانید ساعت ها کار کنید و در برابر کارهای طولانی مدت نیز مقاومت دارند و آسیبی نمی بینند. در حالت کلی لوله سیلندری در صنایع بسیاری کاربرد دارد و به علت کیفیت و شکل و اندازه ها و کارکرد های متفاوتی که دارند، مورد پسند بسیاری از افراد است. لوله سیلندری از انعطاف خاصی برخوردار است.در نهایت اینکه این لوله ها از نظر اقتصادی نیز نسبت به سایر لوله های موجود بهتر هستند که این موضوع برای کارخانجات و شرکت های تولیدی اهمیت بالایی دارد.
گروه صنعتی فولاد کاران از سال ۱۳۷۰فعالیت خود را در زمینهی تولید و تامین مقاطع مختلف فولادی و آهن, از قبیل میلگردهای فولادی و آلیاژی , میلگردهای ساختمانی, انواع مقاطع ترانسمیسیون , ورقهای آلیاژی , ورقهای روغنی و سیاه و گالوانیزهی هفت الماس ,آغاز نموده است . تلاش مجموعه فولادکاران در این مدت در جهت رضایتمندی و تامین دقیق سفارشات معطوف بوده است.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام : https://www.instagram.com/folad_karan_tehran
فیسبوک: https://www.facebook.com/jamal.fazli.948
لینکدین: https://www.linkedin.com/in/jamal-fazli-65890a1b6
پینترست: https://nl.pinterest.com/fuladk
آپارات: https://www.aparat.com/FuladKaran